- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAd van Wijk (75) overleden

Ad van Wijk (75) overleden

- Advertentie -

Delen

Op dinsdag 28 juni is Ad van Wijk overleden. De directeur-grootaandeelhouder van Machinefabriek en Scheepsreparatiebedrijf Van Wijk in Werkendam was al langere tijd ziek. Hij is 75 jaar geworden.

Ad van Wijk werd in 1970 samen met zijn broer Bert eigenaar van het familiebedrijf. Hij wist het in de loop der tijd uit te bouwen, onder meer door nieuwe producten te ontwikkelen. Zoals boegschroeven, hydraulische autokranen, lieren, spudpalen en bunkerkranen. Onder de naam Van Wijk Stuurhuizen werden ook complete stuurhuizen gebouwd en verkocht.

In een rouwadvertentie spreekt het personeel van “een bijzondere en markante man” die “heeft ondernomen, geleefd, genoten en altijd veel gegeven aan alle mensen die hem dierbaar waren”. Dat herkennen velen in hem. Ook buiten zijn bedrijf konden anderen altijd een beroep op hem doen. Zo was hij actief binnen de Scheepsgroep Werkendam en opvolger Werkendam Maritime Industries en zette hij zich in voor Kozakken Boys, de plaatselijke voetbalclub. Daar was hij onder meer voorzitter, sponsor en erelid.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -