- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsStudenten beslissen mee over renovatie Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Studenten beslissen mee over renovatie Maritiem en Logistiek College De Ruyter

- Advertentie -

Delen

VG Architecten uit Sas van Gent is geselecteerd om de renovatie van het Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Terneuzen te begeleiden. Studenten van de school mogen meebeslissen over hoe het gebouw aan de Boulevard Bankert eruit komt te zien.

Commissies
Samen met architect Guido Goethals en projectleider Giel Schout zullen docenten, ondersteunend personeel en studenten bij de planvorming worden betrokken. Voor die gelegenheid zijn er twee commissies in het leven geroepen. Een onderwijskundige commissie die zich met de functionele inzet van het gebouw zal bezighouden. Onderwerpen als de grootte van lokalen en kantoorruimtes en de gewenste onderwijsfaciliteiten komen hier aan de orde. De ‘look & feel’-commissie richt zich op de uitstraling, het kleurgebruik en de sfeer die het gerenoveerde gebouw moet krijgen.

Verbouwing
De commissies komen in januari en februari iedere maandagmiddag samen. De rest van 2014 wordt gebruikt voor de nadere uitwerking van de plannen. De feitelijke verbouwing en renovatie beginnen in januari 2015 en duren tot augustus 2015.

Artist impression van het nieuwe schoolgebouw.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -