- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVeth maakt kans op Innovation Award ZHZ

Veth maakt kans op Innovation Award ZHZ

- Advertentie -

Delen

Veth Propulsion is genomineerd voor de Innovation Award ZHZ. De winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 14 juni tijdens een gala in het Postillion Hotel Dordrecht. Veth neemt het die dag op tegen Iv-Infra.

Veth Propulsion uit Papendrecht dankt zijn finaleplaats aan de Integrated L Drive. Deze innovatie is inmiddels rijp voor productie. De eerste zal in oktober worden geleverd. De Integrated L Drive heeft minder ruimte nodig en dat maakt het mogelijk om 360 bestuurbare thrusters toe te passen op schepen waar voorheen alleen conventionele voortstuwing mogelijk s.

Iv-Infra verdiende een nominatie met een innovatie voor het uitvoeren van proefbelasting bij bruggen. Met het ontwikkelde apparaat kan het ingenieursbureau uit Sliedrecht zeer grote gewichten gecontroleerd en stapsgewijs op een brug uitoefenen om eventuele vervormingen te gemeten

 

Innovation Award ZHZ

De Innovation Award ZHZ (voorheen Innovation Award Drechtsteden) is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en het magazine Drechtsteden Business. De prijs is bestemd voor de beste innovatie in Zuid-Holland-Zuid.

 

foto: De prijs is bestemd voor innovaties in Zuid-Holland-Zuid. De maritieme industrie in de Drechtsteden scoort doorgaans goed. (foto Drechtsteden)

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -