- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWorkshop fotografie bij Museumwerf Vreeswijk

Workshop fotografie bij Museumwerf Vreeswijk

- Advertentie -

Delen

Op zondag 7 juli is het Themazondag bij Museumwerf Vreeswijk. Het onderwerp is fotografie. Bij de Museumwerf zijn tal van fotogenieke objecten te vinden: van historische schepen tot ouderwetse werktuigen.

Deze workshop fotografie is  bedoeld voor beginners en huis-tuin-en-keukenfotografen die meer uit hun camera willen halen. Of dat toestel nu een spiegelreflex, compact camera, systeem camera of smartphone is, maakt niet uit.

Grote objecten en detailfoto’s

De workshop begint met wat theorie. Daarna ga je op pad met twee opdrachten: foto’s maken van grote objecten, zoals de gebouwen, schepen of kranen op de Museumwerf, en detailfoto’s van bijvoorbeeld ankers, kettingen, touwen, roestplekken of klinknagels.

De deelnemers bespreken vervolgens een selectie van de foto’s met elkaar onder leiding van docent Piet de Boer. Als afsluiting kiezen ze samen de beste foto van de dag. De maker krijgt een aardige attentie.

Het is handig als deelnemers van tevoren de gebruiksaanwijzing van hun eigen camera nog eens goed doornemen. (Neem die gebruiksaanwijzing ook mee naar de workshop). Vergeet niet een usb-kabel mee te nemen zodat het toestel op een laptop kan worden aangesloten.

De workshop wordt gehouden in het Theehuys van de Museumwerf en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Docent Piet de Boer heeft zich toegelegd op natuurfotografie en is lid van de natuurfotovereniging VAN en van de fotowerkgroep van de IVN.

Aanmelden

De deelnamekosten bedragen, inclusief toegang tot de Museumwerf, 2 euro per persoon. Er kunnen maximaal twintig mensen meedoen aan de workshop. Aanmelden kan per mail naar [email protected].

Museumwerf Vreeswijk is gevestigd aan de Wierselaan 113 in Nieuwegein.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -