- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWin een zeilreis met de Eendracht!

Win een zeilreis met de Eendracht!

- Advertentie -

Delen

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en heb jij nog geen plannen voor aankomende maanden? Doe iets bijzonders! Reis van 31 oktober tot en met 12 december mee op de Eendracht tijdens een ontdekkingsreis van Rotterdam naar de Canarische Eilanden. Leer alles over zeilen, de zee en jezelf. Niet meer naar schermen turen en vanaf je zolderkamertje lesstof proberen op te nemen, maar de buitenlucht in en samen met leeftijdgenoten genieten tot het uiterste. Zoek met de Eendracht het avontuur op!

Op het moment dat het in Nederland nat en donker begint te worden stap jij in Rotterdam aan boord van Zeilschip Eendracht, Nederlands grootste driemastschoener. Vanaf dan mag jij je een ware ontdekkingsreiziger noemen die in zes weken tijd naar de zonnige Canarische Eilanden zeilt. Tijdens deze reis zal je de havens van Brest in Frankrijk en Lissabon in Portugal aan doen om uiteindelijk aan te komen in Las Palmas*.

(foto De Eendracht)

Bewijs van zeevaardigheid

Tijdens de reis zal jealle vaardigheden van het zeilen op zee leren, ook kan je leren hoe een schip wordt onderhouden en wat er allemaal bij komt kijken om een schip als de Eendracht letterlijk en figuurlijk in de vaart te houden. Aan het einde ontvang je hiervoor een bewijs van zeevaardigheid. Vaardigheden die je aangeleerd krijgt zijn onder andere; zeilhandelingen, knopen, navigeren, wacht draaien, veiligheid, onderhoud van het schip en nog veel meer!

Schrijf in vóór 20 oktober

Mis deze kans niet! Ga snel naar www.eendracht.nl/reis/win/ en schrijf jouw motivatie: waarom wil jij deze reis winnen? Schrijf je in vóór 20 oktober 2021.

Deze winactie wordt gesponsord door het C.J. JaskiFonds. Het JaskiFonds ondersteunt initiatieven om jongeren individueel de ruimte te bieden te ontdekken wat zeezeilen voor kansen biedt om zichzelf te ontwikkelen.

(*De transferkosten vanaf Las Palmas, Gran Canaria zijn voor eigen rekening.)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -