- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsStudentenwedstrijd: hoe maak je haven Moerdijk aantrekkelijk voor jongeren?

  Studentenwedstrijd: hoe maak je haven Moerdijk aantrekkelijk voor jongeren?

  - Advertentie -

  Delen

  Binnen 48 uur moeten studenten met een oplossing komen voor de vraag: hoe krijgen we stagiairs en jonge medewerkers naar de bedrijven op haven- en industrieterrein Moerdijk? Op 29 en 30 januari gaan tientallen studenten van de Avans Hogeschool Breda met die vraag aan de slag.

  Het gaat om een hackathon, een evenement waarbij teams non-stop aan de slag gaan om, in dit geval binnen 48 uur, oplossingen te verzinnen voor een vraagstuk. Tijdens deze hackathon worden bedrijven op het Haven- en industrieterrein geïnterviewd door de studenten om zich te laten inspireren.

  Stage en werk

  Voor bedrijven op Haven- en Industrieterrein Moerdijk is het een uitdaging om jongeren aan te trekken voor stage- en werkplekken. Dat het vraagstuk behandeld wordt door de doelgroep zelf, is daarom van groot belang.

  De jury onder leiding van wethouder Thomas Zwiers kiest aan het eind van de twee dagen de winnaar. Het team met de beste oplossing, die ook in de praktijk uitvoerbaar moet zijn, krijgt de kans om deze echt uit te gaan werken.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -