Versterking voor VBW en BöB

0
Magnus Bünning
Magnus Bünning (foto VBW/BöB)

Begin juni gaat Magnus Bünning aan de slag op het gezamenlijke hoofdkantoor van de Duitse binnenhavenorganisatie BöB en de Vereniging voor Europese Binnenvaart en Waterwegen (VBW). Hij gaat zich bezighouden met verkeers-, begrotings- en locatiebeleid.

De BöB en de VBW geven daarmee verder invulling aan hun samenwerking. In de herfst van vorig jaar maakten de organisaties bekend de krachten meer te gaan bundelen. Met Marcel Lohbeck hebben ze ook al een gezamenlijke directeur.

Parlement

De 36-jarige Magnus Bünning studeerde politieke wetenschappen en was de afgelopen jaren wetenschappelijk medewerker van het Duitse parlementslid Matthias Stein, actief in de verkeerscommissie van het parlement en tevens voorzitter van de parlementaire groep binnenvaart. Daarvoor werkte Bünning onder meer voor het parlementslid Bettina Hagedorn.

Marcel Lohbeck noemt Bünning een sterke aanwinst voor het team. “Magnus Bünning heeft jarenlange ervaring in het parlementaire werken, veel kennis van het systeem vaarwegen en een sterke affiniteit met de havenindustrie.”

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.