- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBÖB en VBW breiden kantoororganisatie uit

BÖB en VBW breiden kantoororganisatie uit

- Advertentie -

Delen

Theresa Klein is op 1 mei op het gezamenlijke kantoor van BÖB en VBW begonnen als beleidsmedewerker voor economie, technologie en innovatie. Ze vertegenwoordigt de BÖB ook in het internationale RAIN-project.

Klein is afkomstig van RheinCargo, waar ze bij de commercie betrokken was en als intern contactpersoon. Daarvóór werkte ze als projectmanager voor het ShortSeaShipping Inland Waterway Promotion Centre (SPC). Klein was in vrijwillige functies al actief voor de BÖB. Zo ondersteunde ze de belangenvereniging voor Duitse binnenhavens  bij de ontwikkeling van de Nationale Havenstrategie.

Versterking

De benoeming past in de versterking van de gezamenlijke kantoororganisatie van BÖB en VBW. Begin 2024 kreeg Magnus Bünning extra verantwoordelijkheid als teamleider en beleidscoördinator. Sinds december 2023 is Hans-Martin Müller, voorheen afdelingshoofd voor de havensector bij het verkeersministerie in Noordrijn-Westfalen, parttime actief als juridisch adviseur. Baran Canli begon half april als projectassistent voor het RAIN-project.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -