Vanaf 23 maart op tv: ‘Vrouwen die Varen’

2

Na Meiden die Rijden en Vrouwen die Bouwen is het nu tijd voor Vrouwen die Varen. De 6-delige serie start op donderdag 23 maart en wordt uitgezonden op NPO 3.

De makers van omroep Powned volgen vijftien vrouwen die hun droom hebben waargemaakt en in de scheepvaart werken. Ze vertellen over hun bijzondere baan, het leven op het water en hoe het is om vrouw te zijn in een mannenwereld.

Grappen en sterke verhalen

“We varen onder andere mee met rondvaartschipper Ingrid, een echte Amsterdamse die met haar salonboot vrijwel altijd op de grachten te vinden is. Ze bezit een hoop grappen en heeft sterke verhalen over de passagiers die zij aan boord heeft. Ook volgen we Frederica, een stoere vrouw uit Friesland. Ze heeft 22 jaar in het maritiem onderwijs gewerkt maar toen haar kinderen eindelijk volwassen waren, kon ze weer terug naar haar grote liefde: het varen.”

Vrouwen die Varen is vanaf donderdag 23 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3.

 

2 reacties

  1. Tenenkrommend, seksistisch, banaal. Zomaar even een paar woorden die bij mij opkomen na het bekijken van de eerste uitzending. Nee, met de vrouwen niets mis, maar die commentator…

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.