- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsTOS levert nautisch personeel Rijkswaterstaat

  TOS levert nautisch personeel Rijkswaterstaat

  - Advertentie -

  Delen

  TOS is per 1 april 2022 de exclusieve leverancier van de Rijksrederij voor varend nautisch personeel. De Rijksrederij beheert, bemant en onderhoudt onder meer de schepen van Rijkswaterstaat. Voor al deze schepen levert TOS zowel vast als aanvullend nautisch personeel.

  Het gaat om uiteenlopende functies. Ze variëren van schipper en matroos voor de schepen op de binnenwateren tot gezagvoerder, eerste stuurman, hwtk, matroos, bootsman, kok en wachtsman voor de kust- en zeegaande vaartuigen. De schepen zijn inzetbaar voor werkzaamheden als vaarwegmarkering, oliebestrijding, visserijonderzoek, meten en patrouille- en kustwachtactiviteiten.

  Contract voor vier jaar

  De dienstverleningsovereenkomst met Rijkswaterstaat geldt voor vier jaar, met een optie tot verlenging van een jaar. Marleen Stuurman, Operations Director bij TOS, zegt: “Net als in de periode 2010-2015 gaan we nautisch personeel beschikbaar stellen voor de vaartuigen van de Rijksrederij. We zijn blij met dit mooie contract. Het sluit perfect aan bij onze core business. En met dit contract versterken we ons aandeel op de Nederlandse zeevarende markt aanzienlijk. Het zal een positief effect hebben op de werving van Nederlandse zeevarenden en binnenvaartpersoneel.”

  Nieuw kantoor in Vlissingen

  Op het TOS-hoofdkantoor in Rotterdam is een apart team samengesteld voor Rijkswaterstaat. “Marco Lems en Tim Spitters zijn in Rotterdam het aanspreekpunt voor onze klant, vaste medewerkers en sollicitanten”, zegt Stuurman. “Marco als Tim zijn binnen TOS al geruime tijd actief in onze sectoren maritiem, sleepvaart en ship delivery.”

  “Per 1 april komt Isabelle van der Paal ons team weer versterken als Consultant Crewing op de nieuwe locatie in Vlissingen, aan de Visserijkade 101. Isabelle fungeerde als eerste aanspreekpunt voor Rijkswaterstaat in de periode 2012-2015. We zijn blij om Isabelle weer te verwelkomen op ons nieuwe TOS-kantoor te Vlissingen.”

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -