- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSkoon maakt kans op Ketelbinkieprijs

Skoon maakt kans op Ketelbinkieprijs

- Advertentie -

Delen

Skoon is een van de drie genomineerde bedrijven voor de Rotterdamse Ketelbinkieprijs. De prijs is bestemd voor jonge, innovatieve ondernemingen die Rotterdam op een originele manier (inter)nationaal op de kaart zetten.

Skoon heeft de ‘Skoonbox’ ontwikkeld, een uitwisselbaar batterijpakket ter grootte van een 20-voets container waarmee binnenschepen elektrisch kunnen varen. Het jonge bedrijf maakt gebruik van schone energie.

Shypple

De andere twee genomineerden zijn Comedy Club Haug en Shypple. Dat laatste bedrijf is ook in de scheepvaart actief. Als digitale expediteur biedt Shypple compleet vervoer van deur tot deur aan. Alle communicatie en boekingen gebeuren transparant en via een website.

De winnaar van de Ketelbinkieprijs wordt op 11 september bekend gemaakt tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam in de Maassilo. Vorig jaar won Brouwerij Noordt.

foto: Peter Paul van Voorst (zittend vooraan) van Skoon en Jarrel Habets (staand rechts) van Shypple bij de bekendmaking van de genomineerden door juryvoorzitter en Deltalinqs-directeur Bas Janssen (2e van rechts).

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -