Koedood behaalt ISO 9001

0
Vlnr: Sander Roosjen, verantwoordelijk voor de ISO-certificering, met de Koedood-directie: Peter Snijders, Bert Koedood en Arie Koedood. (foto Tal Fotografie)

Koedood Dieselservice, aanbieder van Mitsubishi-motoren, onderdelen en service, is door DNV GL gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Met het behalen van de certificering toont het bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht aan dat er continu gewerkt wordt aan “kwaliteitsverbetering met als doel de klanttevredenheid verder te verhogen”.

Koedood Dieselservice is al ruim veertig jaar een distributeur van Mitsubishi motoren en bekend in de binnenvaart, baggerij en zeevaart als een leverancier van innovatieve voortstuwing oplossingen.

Bij Koedood staat kwaliteit hoog in het vaandel, aldus Arie Koedood. “Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan langetermijnrelaties.” Die relaties kunnen alleen standhouden door te gaan voor kwaliteit én innovatie.

Medewerkers

Kwaliteit toont Koedood niet alleen met zijn producten van Mitsubishi maar ook door zijn medewerkers. Het behalen van deze ISO 9001-certificering is een internationale erkenning voor het werk dat zij doen.

De ISO 9001-norm bepaalt dat het kwaliteitsbeleid en de hieraan gekoppelde doelstellingen beschreven en bekend zijn bij de medewerkers. Dat geldt ook voor de processen die nodig zijn om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en te verbeteren. Dit betekent dat Koedood werkt volgens bedrijfsprocessen die goed op orde zijn en dat de kwaliteit ervan gewaarborgd is voor klanten.

 

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.