- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRoute-app voor beroepsvaart

Route-app voor beroepsvaart

- Advertentie -

Delen

RiverGuide gaat landelijk. De app voor vaarweggebruikers biedt actuele informatie over routes, bezetting ligplaatsen, drinkwaterpunten, auto-afzetplaatsen en meer. Het Rotterdamse bedrijf Teqplay, ook de maker van AIS Buddy, ontwikkelde de app.

Het doel van de nieuwe applicatie is het bevorderen van de veiligheid, verkeersregulering, vlotheid en duurzaamheid op de landelijke vaarwegen. Teqplay heeft nu een overeenkomst gesloten met de belangrijkste vaarwegbeheerders van Nederland: Zeeland Seaports, Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland, Provincie Noord-Holland, Havenbedrijf Rotterdam, Havenbedrijf Moerdijk, Havenbedrijf Amsterdam en Groningen Seaports.

 

Gratis downloaden

RiverGuide bundelt de beschikbare data van de vaarwegbeheerders en andere betrokkenen. Uit de combinatie ervan stelt het relevante nautische informatie samen voor de vaarweggebruikers. De RiverGuide app is ontwikkeld voor en met binnenvaartschippers.

De app is nog een pilot en wordt de komende tijdverder uitgebreid. Mobiele telefoongebruikers kunnen de app gratis downloaden.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -