Rotterdam Boatshow is succes en komt terug

0
(foto Julia Pelealu)

Tijdens het zonnige Paasweekend genoten bijna 3.000 bezoekers van de eerste editie van de Rotterdam Boatshow. Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit was voor de gelegenheid omgetoverd tot een chique en exclusieve beurslocatie met prestigieuze jachten en tenders.

De eerste editie van de Rotterdam Boatshow vind plaats in samenwerking tussen Rotterdammers Aad Tim en André Eleveld. Eleveld, havenmeester van Jachthaven de Rotterdamsche Admiraliteit in het Boerengat, breidde de locatie de afgelopen jaren uit tot een haven met 100 vaste ligplaatsen en 25 plaatsen voor passanten.

Jachten, tenders en sloepen

De populaire jachthaven, gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam en aan de Maas, bleek zich uitermate goed te lenen voor een luxe evenement voor het hogere segment van de watersport.

De bezoekers kwamen uit heel Nederland en België. Zij hadden één ding gemeen: interesse in de vele prachtige jachten, tenders en sloepen die te bezichtigen waren. De blinkende schepen waren vanaf de Admiraliteitskade ook goed te bewonderen door kijkers.

 Koopcontracten

De organisatoren zijn in hun nopjes met de belangstelling en het verloop van de Rotterdam Boatshow. Ook de exposanten waren tevreden. “Niet iedereen kan even heen en weer naar Miami om een bepaald type jacht daar te bekijken” zei een hen. “Daarom is het fijn dat we nu in Rotterdam ook onze klanten kunnen uitnodigen.”

Hoewel de exposanten er niet op rekenden op de Boatshow schepen te verkopen, zijn er toch enkele koopcontracten getekend in Rotterdam. Alle exposanten hebben aangegeven volgend jaar graag weer mee te doen. Daarom is nu al besloten dat de Rotterdam Boatshow volgend jaar in april weer terugkeert.

 

(foto Julia Pelealu)

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.