- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPeters & Van Sandijk verder als PVSA

Peters & Van Sandijk verder als PVSA

- Advertentie -

Delen

PVSA | financieel experts van de binnenvaart is de nieuwe naam van Peters & Van Sandijk. Het administratie- en belastingadvieskantoor heeft vestigingen in Maasbracht en Zwijndrecht.

Het kantoor, dat als sinds de oprichting in 2001 volop actief is in de binnenvaart, heeft in de afgelopen jaren op meerdere vlakken een groei doorgemaakt. Het aanpassen en moderniseren van de bedrijfsnaam en uitstraling was dan ook een logische stap, schrijft het bedrijf in een toelichting. “Het dienstenpakket en de geleverde kwaliteit en service zijn als vanouds.”

Schippersafkomst

Peters & Van Sandijk werd in 2001 opgericht door naamgevers Johan Peters en Peter van Sandijk. Hun schippersafkomst en kennis van de sector zorgde al snel voor een toestroom van binnenvaartondernemers. Met twee kantoren pal aan het water in de belangrijke

binnenhavens Maasbracht en Zwijndrecht, werd de positie van de ‘financieel experts van de binnenvaart’ versterkt. Schippers uit heel Nederland komen nu naar PVSA voor belastingadvies en het beheren van hun salaris- en financiële administratie.

In 2012 werd Marion Braamkolk-Van de Runstraat partner en mede-eigenaar van PVSA. In 2019 trad Frank Schreurs toe tot de directie. Anno 2020 bestaat het bedrijf uit twaalf medewerkers met nagenoeg allemaal roots in de binnenvaart.

De directie van PVSA.

Gemak

PVSA verzorgt de financiële administratie en/of salarisadministratie voor zowel kleine als grote bedrijven in de maritieme sector. Daarnaast worden fiscale adviezen gegeven en bedrijfsadviezen aan zowel startende schippers als schippers die hun bedrijf willen beëindigen.

PVSA heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op het bieden van extra gemak aan de binnenvaartondernemer. “Dat is met name gelukt dankzij de verregaande digitalisering van diensten”, aldus het bedrijf. Zo kunnen klanten van PVSA via een speciale app overal de actuele stand van hun boekhouding inzien.

“En ook het aanleveren van de administratie hoeft al lang niet meer fysiek op kantoor te gebeuren. Het is een uitkomst voor de binnenvaartschipper die een groot deel van zijn tijd onderweg is en voor wie de stuurhut vaak ook zijn kantoor is.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -