- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOproep: wie herinnert zich optreden Mattractions bij AMVV nog?

Oproep: wie herinnert zich optreden Mattractions bij AMVV nog?

- Advertentie -

Delen

In de jaren 60 organiseerde de AMVV in Amsterdam geregeld feesten en optredens voor de schippersjeugd. De nu 70-jarige Mathijs Langkemper, fotograaf en tegenwoordig in Duitsland wonend, kwam niet uit de binnenvaart maar maakte toch een aantal bijzondere avonden in de Arend Planciusstraat mee. Hij was namelijk manager van de band The Mattractions, en die traden meerdere keren op. Ook verkleed als Mexicanen en Sinterklaas.

Mathijs heeft warme herinneringen aan die tijd en aan de shows voor de AMVV. Hij is benieuwd hoe schipperskinderen uit die tijd erop terugkijken en of ze zich The Mattractions en zanger George Swildens nog herinneren.

AMVV Songfestival (1970)

Hij mailde de redactie: “Deze band speelde briljant de avond vol voor deze jonge mensen. De instelling werd beheerd door de heer Punt, die alles organiseerde. Helaas is hij inmiddels overleden. Wij traden samen op met het Cocktail Trio. Het lijkt mij heel interessant om van deze toen jonge mensen te vernemen hoe zij het destijds hebben beleefd.”

 

Reageren

Reageren kan hieronder. Mailen naar [email protected] kan ook. Misschien zijn er nog wel mensen met foto’s van feesten en optredens?

 

 

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -