- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDamen en Concordia samen verder op binnenvaartmarkt

Damen en Concordia samen verder op binnenvaartmarkt

- Advertentie -

Delen

Damen Shipyards Group en Concordia Group bundelen hun krachten in de binnenvaart. De twee partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met als doel om met de bouw van en de handel in binnenvaartschepen, voortaan samen door te gaan als Concordia Damen Shipbuilding.

Damen en Concordia bundelen hun krachten om klanten beter te kunnen ondersteunen bij hun investeringen”, zegt Chris Kornet, CEO van Concordia. “Concordia Damen Shipbuilding zal zich naast algemene aanvragen toeleggen op de ontwikkeling van duurzame schepen met een verscheidenheid aan nieuwe scheepsbouwtechnieken. Hiermee willen wij een groene en schone toekomst voor reders bereiken. We zijn zeer verheugd om samen met Damen onze activiteiten op de binnenvaartmarkt uit te breiden.”

 

Werkendam

Concordia is sinds 2001 in de Nederlandse binnenvaart actief, en inmiddels ook al tien jaar internationaal. De bedrijfsidentiteit van Concordia zal in het nieuwe samenwerkingsverband blijven bestaan. De nieuwbouwcapaciteit wordt door de samenwerking vergroot.

Vlnr Jan-Wim Dekker (CPO, Damen Shipyards Gorinchem), Simon Provoost (product director Inland Waterway Transport, Damen Shipyards Gorinchem) en Chris Kornet (CEO, Concordia).

Damen vierde dit jaar zijn 90e verjaardag en is in vrijwel alle sectoren van de maritieme industrie actief. Damens binnenvaartteam, onder leiding van product director Inland Waterway Transport Simon Provoost, verhuist van de hoofdvestiging van Damen in Gorinchem naar het kantoor van Concordia in Werkendam.

“Beide bedrijven zijn zeer verheugd over dit partnerschap en kijken uit naar een toekomst vol ambitie en wederzijds vertrouwen”, aldus Simon Provoost. Hij wordt managing director van Concordia Damen Shipbuilding.

foto boven: Chris Kornet (links) en Kommer Damen bevestigen de samenwerking met een handdruk.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -