- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOok streep door Dordt in Stoom

Ook streep door Dordt in Stoom

- Advertentie -

Delen

Dordt in Stoom, het grootste stoomevenement van Europa, zal in 2020 overgeslagen worden. Het evenement zou van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni plaat vinden in Dordrecht. Stichting Dordt in Stoom, de organisatie van het evenement, heeft vanwege het coronavirus besloten tot afgelasting. 

Verplaatsing naar andere data dit jaar is niet aan de orde, omdat niemand weet hoelang de coronacrisis nog zal duren, aldus de organisatie. Omdat het evenement veel tijd en voorbereiding kost, vindt de volgende editie pas weer in 2022 plaats.

Niet onverwacht

In het schilderachtige havengebied nabij het Groothoofd en de Merwekade waren de jaren voorheen tientallen stoomschepen, stoommachines en stoomwerktuigen te bezichtigen.  “Het is jammer, maar het is niet geheel onverwacht”, zegt voorzitter Marco Westland van de organisatie.

Er werden deze 19e editie Dordt in Stoom ongeveer 250.000 bezoekers verwacht. Stichting Dordt in Stoom zal de komende maanden weer op zoek gaan naar sponsors om het evenement in 2022 te kunnen realiseren.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -