- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRotterdamse haven toetert tegen corona

Rotterdamse haven toetert tegen corona

- Advertentie -

Delen

Eyecatcher, de filmmakers vraagt alle schepen in de haven van Rotterdam om op woensdagmiddag 8 april om 12.00 uur van zich te laten horen. De bedoeling is dat op dat tijdstip 30 seconden lang alle scheepshoorns te horen zijn. Op die manier steken we met z’n allen  iedereen in de regio een hart onder de riem. Havenbedrijf Rotterdam staat achter de oproep.

Op 1 april hielden Antwerpen en de andere Vlaamse zeehavnes al een soortgelijke, geslaagde actie. Nu is Rotterdam aan de beurt…

“We hopen op zo veel mogelijk bijval, zodat het een oorverdovend kabaal wordt aanstaande woensdag om 12.00 uur”, aldus de mensen achter Eyecatcher. “Er is nu sprake van een sterke lotsverbondenheid. We hebben elkaar en in de nabije toekomst harder nodig dan ooit. Het zou mooi zijn als dit signaal niemand ontgaat.”

De scheepvaart en de bedrijven in de haven kunnen zo laten horen dat we samen sterk staan én dat we vol moeten houden. De Rotterdamse haven laat zo weten dat ze denkt aan alle mensen in deze moeilijke tijd. Of je nou in thuisisolatie zit, in het ziekenhuis ligt – óf werkt met gevaar voor eigen leven. Maar ook voor mensen die hun inkomen door het virus opeens drastisch zien teruglopen of zelfs tot een nulpunt zien dalen.

Dus doe mee op 8 april om 12.00 uur.
Samen toeteren.
Samen sterk!

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -