- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOnze Haven 7: Corona, Galloo en Kaloot

Onze Haven 7: Corona, Galloo en Kaloot

- Advertentie -

Delen

Ook bij North Sea Port is het geen ‘business as usual’ in tijden van corona. Hoe garandeer de havenbeheerder ze vlot en veilig scheepvaartverkeer? En jouw oud ijzer, wat gebeurt daar eigenlijk mee? Dat kunnen de kijkers ontdekken in de nieuwe aflevering van Onze Haven 7

North Sea Port is letterlijk een logistieke draaischijf van grondstoffen en producten die de haven in en uit gaan. Vlotte en veilige scheepvaartbegeleiding is daarvoor essentieel.

Onderwerpen

Maar hoe doen ze dat in deze coronatijden? En hoe gaan de scheepvaartbegeleiders in de kapiteinskamer met de veiligheidsvoorschriften om?

Nu iedereen thuis zit, is het bij velen tijd voor een grote schoonmaak. In deze aflevering wordt ook duidelijk wat er gebeurd met oud ijzer. Recyclagebedrijf Galloo ontmantelt oude constructies en exporteert staal naar het buitenland. Daar krijg het een tweede leven.

Over de landgrens heen varen zit er momenteel niet in. Maar een bezoekje aan het 3 kilometer lange strand Kaloot is volgens North Sea Port de moeite waard.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -