- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNu inschrijven voor Maritime Awards

Nu inschrijven voor Maritime Awards

- Advertentie -

Delen

De inschrijving voor de Maritime Awards van 2018 is geopend. Op maandag 12 november vindt de dertiende editie van het Maritime Awards Gala plaats. Daar worden de prijzen uitgereikt.

Met het gala zet de maritieme sector zijn innovatieve vermogen in de schijnwerpers. Daarnaast worden er vijf prestigieuze Maritime Awards uitgereikt voor verschillende doelgroepen.

Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een prijs in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht zijn.

De vijf prijzen zijn:
·        Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. De inschrijving sluit op vrijdag 13 april.
·        Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. De inschrijving sluit op vrijdag 20 april.
·        Maritime KVNR Shipping Award, voor onderscheidende bedrijfsvoering op het gebied van scheepsinnovatie en sociale organisatorische en milieukundige innovatie binnen de zeescheepvaart. Inschrijving kan tot vrijdag 20 april.
·        Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. De inschrijving sluit op vrijdag 1 juni.
·        Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. De inschrijving sluit op vrijdag 22 juni.

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week (10 t/m 17 november 2018). Het gala wordt georganiseerd door Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

foto: Maritime Awards Gala

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -