- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWat wordt eerste HISWA Hebbeding?

Wat wordt eerste HISWA Hebbeding?

- Advertentie -

Delen

Zeven producten maken kans op de titel HISWA Hebbeding 2018. Eén daarvan is het man-over-boord-alarm OLAS Float-On Light (foto boven). De verkiezing is nieuw en door de HISWA Amsterdam Boat Show in het leven geroepen.

De nominaties zijn door een onafhankelijke vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van watersportmedia, toegekend. Via de HISWA-Facebookpagina kunnen (watersport)consumenten tot en met 1 maart stemmen op hun favoriete product. De winnaar van deze publieksstemming wordt woensdag 7 maart bekend gemaakt tijdens de opening van de HISWA 2018. Op de beurs zijn alle genomineerde hebbedingen van woensdag 7 tot en met zondag 11 maart in het InnovationLAB op de te bezichtigen en te koop.

 

Musthaves

De HISWA Hebbeding Award is een nieuwe prijs die vanaf 2018 jaarlijks tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show wordt uitgereikt aan het bedrijf met het leukste watersportproduct voor de consument. De jury heeft een overzicht gemaakt van de leukste en handige (watersport)producten/diensten die in het afgelopen jaar op de markt zijn verschenen. “Dit zijn producten die het leven van een watersporter simpelweg een stukje plezieriger of gemakkelijker maken daarmee eigenlijk een musthave zijn voor iedere watersporter.”

De Skywatch, een slimme windmeter waarmee je eenvoudig windsnelheid, temperatuur en luchtvochtigheid meet.

De vakjury heeft alle inzendingen beoordeeld op criteria als toepasbaarheid van het product, innovativiteit en het prijsniveau (dat moet passen bij een ‘hebbeding’). Een ander belangrijk criterium is dat het handige producten zijn om aan boord te hebben. Daarnaast moet het product ten tijde van HISWA 2018 op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Genomineerde producten

  • Skywatch: een slimme windmeter waarmee je eenvoudig windsnelheid, temperatuur, luchtvochtigheid en meer meet.
  • Olight H2R Nova: een compacte heavy duty hoofdlamp met verschillende lichtstanden van goede kwaliteit.
  • SPIKE Sun Protection: Een zonnebrand ontwikkeld voor de actieve (water)sporter en door de handige haak aan de tube altijd binnen handbereik.
  • Stoov One: een oplaadbaar warmtekussen dat zorgt voor energiezuinig infrarood warmtecomfort aan boord.
  • Wichard Aquaterra Eco zeilmessen: de nieuwste uitvoering van dit milieuvriendelijke zeilmes, het gekartelde scherpe RVS is geschikt voor alle lijnen inclusief Dyneema.
  • Cafflano Kompact: met de draagbare Cafflano Kompact zet je met gemak zuivere koffie, warm of koud.
  • OLAS Float-On Light: een betaalbare, compacte combinatie van een MOB-alarm, water geactiveerd strobelicht en zaklantaarn.
De Olight H2R Nova is een compacte hoofdlamp met verschillende lichtstanden.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -