- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuw managementteam voor Damen Shiprepair & Conversion

Nieuw managementteam voor Damen Shiprepair & Conversion

- Advertentie -

Delen

Jeroen Heesters start op 1 november als managing director van Damen Shiprepair & Conversion. Hij gaat de divisie van Damen Shipyards Group samen leiden met finance director Eric Snoeren, die op 1 oktober is begonnen.

Heesters en Snoeren volgen respectievelijk Ton Remmelzwaan en John-Harold Every op, die de functies de afgelopen tijd op interimbasis hebben vervuld. Zij blijven tot het einde van het jaar aan om het nieuwe managementteam in te werken.

Carrières

Heesters werkte na zijn studie werktuigbouwkunde in de olie- en gasindustrie. In 2008 maakte hij de overstap naar Damen Shipyards Group, waar hij onder andere voor Damen Shiprepair Rotterdam en Damen Shiprepair Vlissingen actief was. Vanaf 2017 was hij Commercial Director voor de hele divisie Damen Shiprepair & Conversion.

Snoeren studeerde econometrie en bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij ook zijn postdoctoraal Accountancy (RA) behaalde. Hij startte zijn loopbaan bij KPMG Accountants en werkte later in financiële functies bij AVR Bedrijven, VODW en Ricoh Europe. Vanaf 2013 was hij Chief Financial Officer en mede-eigenaar van payroll-organisatie Payper.

Reparatie en ombouw

Damen Shiprepair & Conversion is één van de zeven divisies binnen Damen Shipyards Group en richt zich op reparatie en ombouw van schepen. De divisie bestaat uit tien werven met in totaal twaalf locaties in binnen- en buitenland. Er werken zo’n 1.325 medewerkers.

Damen Shipyards Group is al ruim negentig jaar actief en biedt wereldwijd maritieme oplossingen via het ontwerp en de bouw, conversie en reparatie van schepen en scheepsonderdelen. Damen exploiteert 35 scheepswerven en 20 andere bedrijven in 20 landen, ondersteund door een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk. Damen Shipyards Group biedt directe werkgelegenheid aan meer dan 12.000 medewerkers.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -