- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNEN praat over norm voor bunkeren methanol

NEN praat over norm voor bunkeren methanol

- Advertentie -

Delen

NEN start eind dit jaar met de ontwikkeling van een internationale norm voor het bunkeren van methanol. Het traject tot eind 2024. Op 24 juni organiseert het Nederlands norminstituut daarover een informatiebijeenkomst.

In de norm worden technische specificaties opgenomen voor het bunkeren van methanol. Daarnaast worden er ook functionele specificaties beschreven voor onder andere apparatuur, werkwijze en procedures. Tijdens de bijeenkomst worden betrokkenen geïnformeerd en geconsulteerd over inhoud en vorm van de norm. Ook worden er afspraken gemaakt over de financiering van het normtraject vanuit de markt, het plan van aanpak en de te volgen tijdlijn.

Meepraten

Belanghebbende partijen kunnen meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied. De normcommissie ‘Schepen en maritieme techniek’ neemt deel aan de ontwikkeling van internationale normen voor ontwerp, constructie, uitrusting, methoden en technologie gebruikt in scheepsbouw en scheepvaart.

NEN nodigt alle belanghebbenden uit voor de bijeenkomst. Deze vindt op vrijdag 24 juni van 10.00 tot 13.00 uur plaats op het kantoor van NEN in Delft. Na afloop volgt een gezamenlijke lunch. Aanmelden en meer informatie vragen kan via [email protected].

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -