- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry verschuift naar oktober

Maritime Industry verschuift naar oktober

- Advertentie -

Delen

De organisatie van Maritime Industry heeft bekend gemaakt dat de beurs, die gepland stond op 12, 13 en 14 mei, verplaatst wordt naar later dit jaar: 13, 14 en 15 oktober. Dit hangt samen met het coronavirus en de extra maatregelen die de overheid tegen de verspreiding daarvan heeft genomen. 
“Het is onmogelijk geworden om Maritime Industry door te laten gaan. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop”, zegt Bianca van Grinsven van beursorganisator Easyfairs.

Wijzigingen

Easyfairs volgt de maatregelen van de Nederlandse overheid op en dat betekent dat Maritime Industry van mei naar oktober verschuift. Deze nieuwe datum is bepaald in goed overleg met exposanten en partners. “Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden. We keken er samen met onze exposanten, partners en bezoekers enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing.”
De locatie blijft Evenementenhal Gorinchem. Ook de openingstijden en de plattegrond van de beurs blijven ongewijzigd. De zestiende editie van Maritime Industry is op de nieuwe data te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur.

Next Level

Alles wat met de toekomst van de binnenvaart te maken heeft is te vinden tijdens Maritime Industry 2020, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping: ‘Next Level.’ Het wordt de eerste editie van de vakbeurs waarbij de volledig vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem wordt ingezet. De  beursorganisator heeft vertrouwen in een waardevolle en succesvolle editie dit najaar.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -