- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry breidt uit in 2020

Maritime Industry breidt uit in 2020

- Advertentie -

Delen

Maritime Industry 2020 breidt uit met een vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. “We zetten hier de toekomst van de binnenvaart centraal met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector”, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

De dit jaar verbouwde verdieping ‘Next Level’ beslaat in totaal 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimtes en is met de begane grond verbonden door twee centrale roltrappen en drie vasten trappen. De eerste editie van Maritime Industry met de uitbreiding naar de vernieuwde bovenverdieping is op 12, 13 en 14 mei 2020.

Paradepaardje

Volgens van Grinsven kunnen bezoekers aanschuiven in het kennistheater waar de verduurzaming en vergroening van de maritieme sector worden belicht. “Daarnaast richten we hier een centraal en nieuw foodcourt in voor een hapje en een drankje.”

Evenementenhal Gorinchem realiseerde de compleet vernieuwde bovenverdieping, omdat een aantal vakbeurzen uit hun jasje zijn gegroeid. Van Grinsven: “Daar is MaritimeIndustry er één van. De oorspronkelijke beursvloer raakte vroegtijdig volgeboekt, omdat we simpelweg niet meer ruimte konden bieden. Dat is nu verleden tijd. Sterker nog: de bovenverdieping is nu ons nieuwe paradepaardje van Gorinchem. Het is een hypermoderne beurshal die van alle technische snufjes is voorzien.”

Nieuwe website

De vakbeurs heeft intussen ook een volledig nieuwe website gekregen. De exposanten hebben op de website hun eigen ruimte waar ze zichzelf kunnen presenteren aan professionals. “Daar zijn we erg blij mee, want de website is in aanloop naar de beurs ons visitekaartje. Exposanten zijn vanaf nu niet alleen tijdens, maar ook voor en na de beurs zichtbaar”, aldus Van Grinsven.

Vijf maanden vóór Maritime Industry 2020 hebben al meer dan 300 bedrijven zich ingeschreven.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -