- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry al bijna volgeboekt

Maritime Industry al bijna volgeboekt

- Advertentie -

Delen

De zestiende editie van Maritime Industry in Evenementenhal Gorinchem is nagenoeg volgeboekt. De vakbeurs voor de binnenvaart breidt dit jaar voor het eerst uit naar de volledig vernieuwde bovenverdieping. Maritime Industry is dit jaar op 12, 13 en 14 mei.

‘Het roer gaat om’ is het beursthema, met als subtitel ‘Transformatie in de binnenvaart’. “We hebben bewust voor dit thema gekozen, omdat de binnenvaart aan de vooravond van nieuwe wetgeving en milieueisen staat. Het roer gaat dus letterlijk om”, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

Succesvolle uitbreiding

Door de volledig vernieuwde bovenverdieping ontstaat 5.800 vierkante meter aan extra beursruimte. Dat viel in de smaak bij exposanten. Een aantal grote namen presenteert zich daar. Zoals Valvoline, Sendo Shipping, Vuicon engineering, Maritieme Academie Harlingen, Pooltrading BV, Advance Europe, Wittig en Smash Smart Shipping (Rijkswaterstaat) presenteren zich op de vernieuwde bovenverdieping. “De laatste jaren groeide Maritime Industry uit zijn jasje. Met de uitbreiding naar een volledig vernieuwde bovenverdieping hebben we een flinke groei kunnen realiseren”, aldus Van Grinsven.

Smash Smart Shipping is de samenwerkingspartner van Maritime Industry, waarmee ze Het Paviljoen van de Toekomst hebben opgezet. Van Grinsven: “Dankzij onder andere het EICB worden bezoekers verrijkt met kennis in het gratis te bezoeken kennistheater waarin digitalisering, nieuwe emissie-eisen en de modal shift naar de binnenvaart worden behandeld. Er zijn een hoop vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche. Naast de bekende exposanten die zich reeds inspannen op deze thema’s, vormt dit een zeer interessante aanvulling voor de bezoeker van Maritime Industry.”

400 exposanten

De beursvloer van de zestiende editie van Maritime Industry is momenteel voor 95 procent volgeboekt. Meer dan 400 exposanten hebben zich al ingeschreven. Hierdoor vormt de vakbeurs ook in 2020 weer het meest complete platform voor de maritieme industrie. De beurs is op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 mei 2020 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -