Maritieme wereld discussieert in Antwerpen over rol havens

0
(foto World Port Conference)

De jaarlijkse World Port Conference 2020 is een initiatief van de International Association of Port and Harbours. Van 17 tot 19 maart 2020 buigt de top van de maritieme wereld zich in het Antwerpse Elisabeth Center over het bouwen aan transparantie, voorspelbaarheid en vertrouwen. 

De driedaagse conferentie bestaat uit een mix van paneldiscussies, één-op-één-gesprekken, praktische workshops en gespecialiseerde werkevenementen.

Reputatie

Word Port Conference beoordeelt de onmisbare rol van havens in de wereldwijde maritieme handel en brengt belanghebbenden uit de sector samen. Thema’s zoals data-uitwisseling, energietransitie, bedrijfsinnovatie, risico en reputatie staan centraal op deze dagen.

Emanuele Grimaldi (Grimaldi Group), Clemence Cheng (Hutchison Ports), Katey Ware (IMO) en Guy Platten (International Chamber of Shipping) behoren tot de meer dan dertig aanwezige sprekers en panelleden.

De haven van Antwerpen organiseert op 17 maart de Port Authority Table. Twintig CEO’s van havens debatteren dan over actuele thema’s en de maritieme en logistieke uitdagingen van de toekomst.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.