- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJubilerende RBC Group versterkt directieteam

Jubilerende RBC Group versterkt directieteam

- Advertentie -

Delen

RBC Group bestaat dertig jaar. De in veiligheid en beveiliging gespecialiseerde bedrijven maken al jaren een spectaculaire groei door. Om de missie, visie, doelstellingen en verdere groei door te zetten is het directieteam op 1 maart versterkt met Robert van den Brule en Ricky Hazebroek.

Robert van den Brule is aangesteld als Chief Operating Officer. Met ruim twintig jaar ervaring binnen multinationals in Safety & Security, brengt hij een schat aan kennis en kunde mee vanuit diverse operationele en algemene managementrollen. Robert: “Met mijn stap naar RBC treed ik weer in de wereld van het familiebedrijf, gedreven door rasondernemers. Zo’n bedrijf spreekt mij enorm aan. Zeker met mijn achtergrond als zoon van een ondernemer en mijn rijkelijk opgedane ervaring in de afgelopen jaren in de internationale omgeving van (arbeids)veiligheid. De nieuwe rol van COO binnen RBC is voor mij een hele mooie en uitdagende stap.”

Ricky Hazebroek werkte al bij de RBC Group als Finance Director. Hij is nu Chief Financial Officer geworden. Hij zegt: “Naast de goede samenwerking met het huidige senior managementteam verwacht ik in samenwerking met Robert een verdere professionaliseringsslag te kunnen maken. Zowel in de Benelux als daarbuiten. Ik hoop de aanwezige kennis en ervaring te kunnen combineren met de nieuwe inzichten om zo tot de beste mix te komen. De strategische visie richting 2028 is helder. Met deze stap heb ik alle vertrouwen in het behalen hiervan.”

Met elkaar

Directeur-eigenaren Michel Tooren en Pim van der Est zijn zeer verheugd met de kracht en kennis die Robert en Ricky toevoegen aan de RBC-organisatie. “Wij zijn ervan overtuigd dat met de aanstelling van deze twee ervaren leiders de gezonde groei van RBC in de juiste banen wordt geleid. Vanaf 1 maart beschikken wij over een compleet en professioneel management- en directieteam binnen een organisatie die haar bestaan en groei dankt aan haar klanten, haar medewerkers, haar partners en haar leveranciers. Wij doen dit met elkaar.”

“Onze missie, visie en kernwaardes staan centraal en maken het mogelijk altijd weer stappen vooruit te zetten. Vanzelfsprekend gekoppeld aan de kwaliteit van onze producten en onze optimale dienstverlening. Daar zijn we blij mee en trots op. En we beseffen ook dat wij onze ambities nog beter waar kunnen maken. Wij bouwen zo als team verder aan het iedere dag waarmaken van onze visie: Complete Safety’.”

Veiligheid en beveiliging

RBC Group is in 1994 gestart als een regionale speler in Rotterdam en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van veiligheid en beveiliging in de Benelux. Onder meer actief voor de binnenvaart, zeevaart, jachtenbouw, scheepsbouw en industrie. In dertig jaar groeide de organisatie van twee naar circa duizend medewerkers. Zij leveren, verhuren en onderhouden producten voor gasdetectie, ademlucht, valbeveiliging, reddingsvesten, blusmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook veiligheids- en beveiligingspersoneel, cameratoezicht, toegangscontrole, bedrijfscertificeringen.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -