- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHoe vind je goed personeel? Ontdek het op Maritime Industry

Hoe vind je goed personeel? Ontdek het op Maritime Industry

- Advertentie -

Delen

Het vinden van personeel is nog altijd moeilijk in de maritieme sector. Advertenties in de Binnenvaartkrant krant zijn een sterk en effectief middel; ze bereiken namelijk de juiste doelgroep. Dat verklaart het grote aantal personeelsadvertenties in de Binnenvaartkrant.

Wat nog niet iedereen weet, is dat we bedrijven ook op andere manieren graag helpen en ondersteunen bij hun werving en selectie. Denk bijvoorbeeld aan de site Binnenvaartvlog.nl.

Fairsterk

Samen met de Rotterdamse specialist op gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie Fairsterk onderzoeken we de mogelijkheden om vacatures sneller te vervullen. Fairsterk is een samenwerkingspartner die voor bedrijven in strategische stappen de complete personeelsvoorziening flexibel optimaliseert en beheert. Hiermee kunnen werkgevers zich onderscheidend profileren op de arbeidsmarkt.

Op donderdag 9 mei kunnen belangstellenden tussen 14.00 en 16.00 op de stand van de Binnenvaartkrant (L104) terecht voor een vrijblijvend gesprek met adviseurs van Fairsterk over hoe ze succesvoller kunnen zijn in het vinden van de juiste kandidaten. Kom dus gerust langs!

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -