Burgemeesters trots op maritieme industrie en op beurs

0
De drie burgemeesters onthulden de awards voor bedrijven die alle vijftien beursedities van de partij waren. Vlnr: Reinie Melissant-Briene, burgemeester van Gorinchem en voorzitter van de AV-regio, Marcel Fränzel van Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem)en Wouter Kolff, burgemeester van Dordrecht en voorzitter van het Drechtstedenbestuur. (foto Ruud Aantjes)

Maritime Industry werd 7 mei geopend door drie burgemeesters: Reinie Melissant-Briene van Gorinchem, Wouter Kolff van Dordrecht en Marcel Fränzel van Altena. Ze gaven het startsein voor de vijftiende editie van de populaire vakbeurs.

De burgemeesters zijn blij met het succes van de beurs. Reinie Melissant-Briene: “In Gorinchem faciliteren wij één van de grootste maritieme beurzen van Nederland. Dat is niet voor niets. Onze regio’s – met samen meer dan 400.000 inwoners – maken deel uit van de maritieme delta die loopt van Rotterdam tot en met Drechtsteden, Gorinchem en Werkendam.”

Wouter Kolff: “Onze regio’s hebben een sterke reputatie door onze maritieme maak- en servicebedrijven. Met Gorinchem trekken we samen op en zoeken we ook nieuwe partners om zo veel mogelijk gebruik te maken van deze positie. Zo gaan we voor een maximale bijdrage aan de BV Nederland.”

Trouwe standhouders

Op Maritime Industry, die nog tot en met 9 mei duurt, zijn weer veel vaste deelnemers aanwezig. De binnenvaart en maritieme toeleveranciers blijken trouw aan de beurs, aldus Jeroen van Hooff. De algemeen directeur van beursorganisator Easyfairs Nederland: “Ter gelegenheid van de 15e editie overhandigen wij 31 awards aan de bedrijven die al sinds de start een plek hebben op onze beursvloer.”

“Wij zijn deze bedrijven ontzettend dankbaar; zij vormen het fundament van deze beurs en hebben er mede voor gezorgd dat Maritime Industry een onmisbaar moment is geworden voor de maritieme sector in Nederland. Dat drie burgemeesters de beurs openen is een fantastisch gebaar. Wij zijn erg vereerd.”

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.