- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsACM neemt activiteiten Amatha over

ACM neemt activiteiten Amatha over

- Advertentie -

Delen

Aflos & Crew Management (ACM) neemt de activiteiten van Amatha over. Beide bedrijven zijn actief in het uitzenden en detacheren van personeel op binnenvaartschepen.

Amatha uit Made bestaat sinds 1978. Oprichter Co de Haze heeft besloten per 1 november zijn activiteiten over te dragen aan ACM. Hij hoopt binnenkort van een welverdiend pensioen te gaan genieten. De Haze blijft nog wel een poosje als adviseur aan het in Bergen op Zoom gevestigde ACM verbonden.

Logische keuze

Amatha en ACM werken al jaren samen; zo helpen ze elkaar regelmatig bij het vinden van het juiste personeel. “De bedrijven zijn volledig complementair en bedienen zelfs bepaalde klanten gezamenlijk. Door samen te gaan kunnen we onze klanten een completere dienstverlening bieden. ACM verruimt zijn arbeidspotentieel en kan daarmee zijn klanten ook beter bedienen”, aldus directeur Leendert van Halst van Aflos & Crew Management.

Voor Co de Haze was de beslissing om zijn activiteiten over te dragen aan ACM een logische keuze: “ACM heeft mij aangetoond dat het al jarenlang een betrouwbare partij is waar ik mijn bedrijf met gerust hart aan kan overdragen”.

Full crew-concept

Ondanks het enorme personeelstekort in de scheepvaart, wist ACM de afgelopen jaren flink te groeien. “Met meer dan 500 werknemers uit twaalf verschillende Europese landen en klanten in Nederland, Duitsland, België en Zwitserland zijn wij marktleider op het gebied van binnenvaartpersoneel”, aldus Van Halst.

ACM levert varenden voor alle functies, van deksman tot gezagvoerder/schipper. “We zijn naast het traditionele afloswerk voor enkele dagen of een vaste bemanning voor langere periode ook steeds meer actief met ons full crew-concept. ACM verzorgt dan de volledige scheepsbemanning (zowel de op- als de af-ploeg) voor een groeiend aantal klanten. We kunnen daarmee een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden rond het personeel aan boord wegnemen bij de scheepseigenaar of reder.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -