- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBrand Beatrixhaven Werkendam onder controle

Brand Beatrixhaven Werkendam onder controle [UPDATE]

- Advertentie -

Delen

UPDATE (17.00 uur) De brand is onder controle. “Nu wachten tot het appartement is afgekoeld en de gevel gedemonteerd is”, meldt de Veiligheidsregio. “Vervolgens kan de politie het pand in om onderzoek te doen naar mogelijke slachtoffers. Dit onderzoek moet heel zorgvuldig en duurt uren.” Drie bewoners van het appartement worden vermist.


Zondag 2 mei is aan de Batrixhaven in Werkendam een grote brand uitgebroken in een appartement boven een bedrijf. De melding kwam even voor 08.00 binnen bij de brandweer. Al snel werd opgeschaald naar GRIP 1.

De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant bericht dat de brandweer veel materieel inzet: vijf blusvoertuigen, twee hoogwerkers en een drone. Ook een blusboot van Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid helpt mee.

Mogelijke slachtoffers

De brand is uitgebreid naar een naastgelegen appartement en het bedrijf daaronder. De brandweer onderzoekt of er personen aanwezig waren in het appartement. In verband met instortingsgevaar moet eerst het pand gestut en veilig gesteld worden, voordat de brandweer naar binnen kan om op zoek te gaan naar mogelijke slachtoffers. De bewoners van het naastgelegen appartement waren tijdig de woning uit en zijn veilig.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -