- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWeer gratis testtijd van MARIN

Weer gratis testtijd van MARIN

- Advertentie -

Delen

MARIN stelt, voor de zeven keer, gratis testtijd beschikbaar. Vijf maritieme midden- en kleinbedrijven mogen kosteloos gebruikmaken van twee weken tanktijd in een bassin om een nieuw concept te onderzoeken. Inschrijven kan tot en met 31 december 2019.

MARIN wil met deze actie Nederlandse MKB’ers helpen een belangrijke stap te maken in de ontwikkeling van hun innovatie. Met dit onderzoek kunnen ze erachter komen of hun idee of uitvinding werkt en om het te verbeteren of te demonstreren.

40.000 euro

Nieuwe ideeën en concepten staan centraal in dit aanbod. MARIN’s normale projecten en tarieven zijn er voor bestaande onderwerpen en ontwerptests. De vijf geselecteerde projecten voor 2020 krijgen (per project) twee weken tanktijd, inclusief voorbereidingen en testtijd.

Een MARIN-experimentator, een voorbereidende dag voor inhoudelijk overleg met een MARIN-projectmanager en -engineer horen hier ook bij. Dat maakt het aanbod ruwweg 40.000 euro waard per project.

De kennis die wordt opgedaan tijdens de proeven is eigendom van het bedrijf. MARIN werkt voor grote rederijen, werven en energiemaatschappijen. Het aanbod is geen vorm van overheidssubsidie; het onderzoeksinstituut wil zijn faciliteiten en ervaring graag inzetten voor de Nederlandse maritieme MKB’ers.

Aanmelden

Bedrijven die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden met een beschrijving van hun concept en de tests die ze zouden willen uitvoeren. De meest innovatieve en kansrijke projecten worden door MARIN gekozen voor de gratis tanktijd.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -