- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGolfdag Wandelgang was groot succes

Golfdag Wandelgang was groot succes

- Advertentie -

Delen

De allereerste golfdag van De Wandelgang was een groot succes. De stemming was opperbest en iedereen zette zijn of haar beste beentje voor; zowel de ervaren golfers als degenen die voor het eerst een club in hun handen hadden. Ook degenen die niet sportief in actie kwamen maar later aansloten voor de borrel en het walking dinner, vermaakten zich donderdag 16 mei uitstekend bij Golfcenter Seve in Rotterdam.

Glenn Deen in actie. Hij werd tweede in de wedstrijd. (foto Maritime Filming Group)

Eerlijk is eerlijk: niet alleen de organisatie stond als een huis, ook de weer­goden leverden een belangrijke bijdrage. Na dagen van regen, nog tot het begin van de middag, werd het droog. De zon scheen zelfs volop toen de bijna 50 deelnemers aan de 9 holes-­wedstrijd de baan in gingen. De 40 ‘cliniccers’ maakten in drie groepen op een speelse manier kennis met swingen, chippen en putten. Ook zij speelden onderling een wedstrijd.

Winnaar Jordy Leeuwestein met de beker. In het midden golfpro Jacob Frima, rechts bestuurslid Els Oosse. (foto Tekst & Toebehoren)

Bekers

Zodoende waren er diverse prijzen. Van de ‘putt challenge’ tot het grootste talent en van de beste geklede dame en heer tot de neary (wie in één slag het dichtst bij hole 10 kwam). Aan het slot van de prijsuitreiking door golfpro Jacob Frima, samen met de bestuurs­leden van De Wandelgang, steeg de spanning… Wie zouden er met de allereerste bekers ooit naar huis gaan?

De Wandelgang-voorzitter Dirk Jan Bezemer heette de deelnemers welkom. (foto Tekst & Toebehoren)

De derde plaats was voor Ton Verhoeckx van All Business Insurance. Tweede werd Glenn Deen van Deen Shipping. De grootste beker nam Jordy Leeuwestein van Axazz Marine mee naar huis. Daarna werd het eten geserveerd, kwam er een dj en zodoende bleef het nog lang gezellig bij Seve.

(foto Maritime Filming Group)

Vrolijke gezichten

Louter vrolijke gezichten en enthousiaste reacties tijdens en na de Golfdag. Samen met de hoge opkomst waren ze voor het bestuur van De Wandelgang de bevestiging dat de keuze goed was om de reguliere bijeenkomsten af te wisselen met bijzondere evenementen. De Golfdag, in samenwerking met het Rotterdamse Golfcenter Seve en de Binnenvaartkrant, was het eerste en zeer geslaagde uitvloeisel daarvan.

De zon scheen volop. (foto Tekst & Toebehoren)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -