- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDe Wandelgang geeft met eerste Golfdag sportieve invulling aan netwerken

De Wandelgang geeft met eerste Golfdag sportieve invulling aan netwerken

- Advertentie -

Delen

Donderdag 16 mei verenigt Binnenvaartsociëteit De Wandelgang het sportieve met het aangename. De leden nemen het in Rotterdam bij Golfcenter Seve tegen elkaar op. Aansluitend wordt het nóg gezelliger tijdens het walking dinner en de netwerkborrel. 

Op de nieuwjaarsreceptie dit jaar kondigde het bestuur van De Wandelgang aan minder bijeenkomsten per jaar, maar bijzondere evenementen te organiseren. De Wandelgang Golfdag, in samenwerking met Golfcenter Seve en de Binnenvaartkrant, is het eerste uitvloeisel daarvan.

Nieuwe garde

“We hebben na corona gezien dat het niet gaat om de kwantiteit maar om de kwaliteit van de bijeenkomsten”, legt Martine Brussé namens het bestuur uit. “We willen graag iets meer betekenen voor het netwerk dan alleen de bijeenkomsten zoals we die al jaren kennen. Ook zien we graag verjonging van onze leden, want de nieuwe garde staat voor de deur. Zij hebben een andere kijk op netwerken. Dus om hen meer te betrekken bij het netwerk, willen we ze graag andere evenementen aanbieden.”

Ondertussen is er ook een nieuwe website. Die staat al online, maar is nog in ontwikkeling. Zo komen er meer (nieuwe) foto’s en video’s op. Sinds begin van het jaar is er een nieuw creatief bestuurslid; bij Andre Sijbrands, bekend van Maritime Filming Group, is dit onderdeel in goede handen. “We zijn erg blij met zijn gedrevenheid om zeker ook de jongere garde meer uit te nodigen voor onze evenementen!”

Sportief en feestelijk

De keuze voor een golfdag werd geïnspireerd door de golflessen die de Binnenvaartkrant sinds eind 2023 organiseert. Ook op Golfcenter Seve. “We horen veel mensen daar enthousiast over praten. Veel leden van De Wandelgang golfen al. Het lijkt ons mooi om de Golfdag als jaarlijks evenement toe te voegen aan de agenda.”

Over de verwachtingen is het bestuur duidelijk: “We hopen op mooi weer! Dat zou heel top zijn. Maar daarnaast rekenen we op een gezellige middag en avond, met veel bekenden. We beginnen sportief en sluiten feestelijk af met een walking dinner en daarna vieren we nog een klein feestje met een dj aan het eind.”

Snel aanmelden

Het bestuur ontving sinds het aankondigen van de Wandelgang Golfdag enthousiaste reacties en de aanmeldingen stromen binnen. “Ook mensen uit de binnenvaart die nog geen lid zijn van De Wandelgang, zijn van harte welkom. Op de Golfdag kunnen ze mooi kennismaken met ons netwerk!”

Net als iedereen moeten zij zich wel vooraf aanmelden. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt: er kunnen zestig mensen (in het bezit van een golf­handicap) meedoen aan de 9-holes wedstrijd. Nog eens veertig deelnemers kunnen via de speels opgezette clinics kennismaken met de sport.

Na het sportieve deel is er vanaf 17.00 uur nog ruimte voor vijftig extra gasten, die ‘alleen’ deelnemen aan het walking dinner en de feestelijke borrel.

Aanmelden kan met een e-mailbericht naar [email protected]. Wees snel want inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst en vol is vol.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -