- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEuromax-terminal krijgt Empty Transferium

Euromax-terminal krijgt Empty Transferium

- Advertentie -

Delen

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT), United Waalhaven Terminals (UWT) en Smith Holland beginnen een Empty Transferium op de ECT Euromax-terminal op de Maasvlakte. Het Empty Transferium is bedoeld om op de deepsea-terminal zogenoemde empty depot-services voor gewone en koelcontainers (reefers) aan te bieden.

De services die op het Empty Transferium worden aangeboden omvatten:

-transport van en naar het Empty Transferium
– inspectie en schoonmaken van de container
– kleine reparaties zowel aan de container als aan de koelinstallatie van de reefercontainer
pre-trip inspection (PTI).

 

Service aan deepsea-rederijen

Het Empty Transferium richt zich op de deepsea-rederijen. ECT, UWT en Smith Holland zien er een antwoord in op de groeiende vraag naar aanvullende diensten voor lege containers. “Belangrijk voordeel van het Empty Transferium is dat de services op de deepsea-terminal aangeboden worden, waardoor de container weer zo snel mogelijk kan worden gebruikt”, aldus de partijen.

De voorbereidingen voor het Empty Transferium zijn inmiddels gestart. De opening staat gepland staat in het tweede kwartaal van 2018.

CEO Leo Ruijs van ECT) zegt: “De samenwerking tussen UWT, Smith Holland en ECT garandeert de inbreng van kennis en expertise. Alle drie de partijen brengen hun specifieke knowhow in. Voor ECT is het Empty Transferium een volgende stap in onze dienstverleningsportfolio.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -