Erkenning voor Jos Hubens én Vereniging de Binnenvaart

0

Jos Hubens is vandaag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de koninklijke onderscheiding onder andere voor zijn werk voor Vereniging de Binnenvaart. Hij was een van de oprichters en negentien jaar bestuurslid, het laatst als voorzitter. In 2009 trad hij af. Sindsdien is hij ambassadeur van de vereniging. 

Jos Hubens, mét verenigingsdas.

Bij de uitreiking werden concreet zijn verdienste voor het mede-oprichten en het tot bloei laten komen van Vereniging de Binnenvaart genoemd. Ook het aanschaffen – en daardoor redden – van de duwboot Rene Siegfried en zijn volhardendheid in het vinden van een alternatieve ligplaats voor het museumschip en de later eveneens gekochte lashbak, die van hun huidige plek in Dordrecht moeten verdwijnen. zijn niet onopgemerkt gebleven.

In Rotterdam kreeg scheepsbevrachter Ben Benenga vrijdag van burgemeester Ahmed Aboutaleb de Koninklijke Onderscheiding (lid Orde van Oranje Nassau) opgesteld, wegens vijftig jaar actief te zijn geweest in de scheepsbevrachtingen. Hij heeft een grote kennis van transporten van graan en agri-bulk.

Ridder in de orde van Oranje-Nassau werd wegens zijn persoonlijke, bijzondere verdiensten voor de samenleving Jack Post van Post & CO. ook hij ontving het lintje uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Burgemeester Aboutaleb voegt een onderscheiding toe aan de lijst van verdiensten van Jack Post (Foto TekstAtelier)


Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.