- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEOC is een ‘Great Place To Work’

EOC is een ‘Great Place To Work’

- Advertentie -

Delen

EOC is officieel een ‘Great Place To Work’. De onderlinge verzekeraar is namelijk gecertificeerd door de gelijknamige organisatie. Die meet het werkgeluk en vertrouwen van werknemers.

Het behalen van een GPTW-certificaat krijg je niet zomaar, vertelt Rolinde Timmerman-Tabak, HR-adviseur bij EOC: “Het vereist een jaarlijks tevredenheidsonderzoek dat je afneemt onder je medewerkers. Er is een minimaal aantal deelnemers nodig en een hoge gemiddelde score. Lukt je dat, dan krijg je het certificaat voor een bepaalde periode.”

Talent werven

EOC benut het tevredenheidsonderzoek om op een positieve manier te bekijken wat er goed gaat in de organisatie en waar de verbeterpunten liggen. Het plan is om een aantal van de thema’s die aan het licht zijn gekomen te selecteren en daar weer verder in te groeien. Het tevredenheidsonderzoek van volgend jaar zou dan “een hopelijk nóg hogere score” moeten opleveren.

“Het is bovendien een goede manier om nieuw talent aan te trekken op de huidige krappe arbeidsmarkt”, weet Timmerman-Tabak. “Nu kunnen wij toekomstige werknemers tonen dat wij een geweldige bedrijfscultuur hebben en dat werken bij EOC een goede stap in je carrière is. De functie kennen mensen wel, maar wat maakt ons nu uniek? Dat zijn de collega’s om je heen, die maken dat je bij ons wilt werken. Je eigen medewerkers zijn tenslotte de beste ambassadeurs voor een organisatie.”

Great Place To Work

Al 35 jaar meet Great Place To Work het vertrouwen van werknemers binnen organisaties, dat het ziet als hét fundament van succes. Jaarlijks helpt het bedrijf meer dan 6.000 organisaties zich te ontwikkelen op het gebied van goed werkgeverschap. De missie is “bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Via de predikaten Great Place to Work Certified en Best Workplace erkennen ze goed werkgeverschap.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -