- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekDag van de Binnenvaart krijgt steeds meer vorm

Dag van de Binnenvaart krijgt steeds meer vorm

- Advertentie -

Delen

Het aanbod aan activiteiten op de Dag van de Binnenvaart krijgt steeds meer vorm. Inmiddels zijn er 22 activiteiten door het land, met name in het westen, waar mensen kennis kunnen maken met de diverse aspecten van de binnenvaart. In Harlingen, Urk, Lelystad, IJmuiden, Amsterdam, Zaandam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Rotterdam, Rozenburg, Zwijndrecht, Dordrecht, Werkendam en Vlissingen zijn activiteiten waar mensen welkom zijn.

Er komen elke dag nog activiteiten bij. Van een bezoek brengen aan diverse typen schepen, varen op simulatoren en een kijkje nemen op containerterminals, scheepswerf of een verkeersleiding. Voor ieder wat wils, jong en oud, groot en klein. Iedereen is welkom op 16 maart. We hopen dan ook via diverse kana­len aandacht te geven aan de Dag van  de Binnenvaart en de website www.dagvandebinnenvaart.nl, zowel via de landelijke en regio­nale media als via de diverse social media. We hopen dat u allemaal een steentje bijdraagt en het in uw omgeving kenbaar maakt. En mocht u zelf varen en die dag ook wel bij willen dragen bij een stukje binnenvaartpromotie door uw schip open te stellen bijvoorbeeld, meld u dan bij het BVB, dan kijken we samen wat mogelijk is.

 

Documentaire

Binnenkort is de première van de eerste aflevering van Vaart! Dit is een documentaire die Binnenvaartcruises samen met het Haags Productiebedrijf heeft vervaardigd en die ze uit willen gaan zenden op publieke zenders. Elke aflevering gaat over een specifieke reis aan boord van een van de aangesloten schepen bij Binnenvaartcruises.

Ze hebben de eerste twee afleveringen van Vaart! opgenomen en daarbij het leven aan boord van de Si-Ca en de Martinique op een prachtige manier in beeld gebracht. Van beide schepen is een gehele reis en wat er vervoerd werd gefilmd. Tevens was er op beide schepen een bijzondere gast aan boord die iets met de binnenvaart heeft. Een ontroerend en bijzonder verhaal van een vrouw met roots in de binnenvaart en een romanschrijver.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Het zal ongetwijfeld een mooi stukje binnenvaart­promotie opleveren.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -