Containerterminal Oss gaat verder onder vlag van Van Berkel Logistics

0
(foto OOC)

OOC beheer heeft zijn containeractiviteiten in Oss per 8 september overgedragen aan Van Berkel Logistics. De Osse terminal is opgenomen in het netwerk van Van Berkel Logistics. Dat heeft nu naast Inland Terminal Veghel en Inland Terminal Cuijk ook Inland Terminal Oss.

“Voor een optimale ontwikkeling van de intermodale activiteiten in de regio Oost-Brabant is het wenselijk om tot meer samenwerking te komen tussen de terminals” stelt Van Berkel Logistics. “Bundeling van de containerscheepvaart, ontwikkeling van continentaal spoorgoederenvervoer, efficiënter regionaal transport tussen terminals en klanten, en ook snelle IT-ontwikkelingen vragen om meer focus en schaalgrootte.”

Sterke basis

OOC Terminals concentreert zich voortaan op de logistiek en op- en overslag van bulk en breakbulk en de ontwikkeling van continentale spoorverbindingen. Het bedrijf heeft twee terminals in de haven van Oss. Van Berkel Logistics en OOC Terminals gaan ieder vanuit hun eigen discipline samenwerken aan de ontwikkeling van het multimodale goederenvervoer in de regio.

De containeractiviteiten worden voortgezet op het huidige terrein aan de Waalkade 17c in Oss. De bulk- en breakbulkactiviteiten vinden plaats op de terreinen Waalkade 19 en Merwedestraat 5 in Oss.

Van Berkel Groep

Van Berkel Groep heeft diverse activiteiten (onder andere in de aannemerij en recycling) en opereert vanuit meerdere vestigingen in Noord-Brabant. De activiteiten zijn ondergebracht in vier divisies. Een daarvan is Van Berkel Logistics.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.