- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsConcordia Damen Shipbrokers wordt PC Shipbrokers

Concordia Damen Shipbrokers wordt PC Shipbrokers

- Advertentie -

Delen

Concordia Damen Shipbrokers gaat verder onder de naam PC Shipbrokers. De in Werkendam gevestigde scheepsmakelaar is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van binnenvaartschepen.

Het team beschikt over jarenlange ervaring en heeft een groot netwerk opgebouwd, zowel binnen als buiten Onder leiding van directeur Paul Cornet blijft PC Shipbrokers focussen op groei binnen diverse marktsegmenten. Naast motorschepen, koppelverbanden en tankschepen richt het bedrijf zich ook op duwboten, duwbakken en pontons.

Uitbreiding team

Paul Cornet, ambitieus: “Met een grotere focus op bemiddeling in alles dat drijft, zijn we beter in staat de diverse deelmarkten te bedienen. Onze reikwijdte strekt zich uit van de Benelux tot Frankrijk, Duitsland, en de Donau-aangrenzende landen.”

“We hebben onlangs het team uitgebreid met Steven Peleman en Wim Mourik. Beiden nog actief als binnenvaartondernemer met hun eigen expertise. Wim door zijn schat aan ervaring in de tank- en beunvaart. Steven alleen al doordat hij de Franse taal machtig is. Hierdoor is het een enorme uitbreiding van onze bereikbaarheid voor nieuwe en bestaande klanten.”

(foto PC Shipbrokers)

Heldere communicatie

Alles draait bij de aan- en verkoop van een schip om vertrouwen. Paul benadrukt het belang van heldere communicatie en klantgerichtheid: “Duidelijkheid schept een band. De overdracht van een schip is altijd een belangrijke gebeurtenis waarbij zorgvuldig gehandeld moet worden. PC Shipbrokers voegt veel kennis en waarde toe aan dit proces. Voor de koopovereenkomst afgesloten is, zorgen wij dat alles duidelijk is. Met deze gestructureerde werkwijze en heldere communicatie maken we het verschil.”

Digitalisering

De komende periode werkt PC Shipbrokers hard aan het digitaliseren van alle processen die komen kijken bij de aan- en verkoop van schepen. “We gaan het uitwisselen van bestanden, de communicatie tussen verkoper en geïnteresseerde kopers en de onderbouwing van eventuele verkoopprijzen digitaliseren. Verkopers kunnen straks in een dashboard informatie vinden, waardoor de toegang tot informatie verbetert en het verkoopproces transparanter wordt gemaakt. Een enorme sprong voorwaarts binnen de sector.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -