- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCBOB-leden stemmen voor fusie

CBOB-leden stemmen voor fusie

- Advertentie -

Delen

Vrijdag 18 februari hebben de leden van de CBOB steun gegeven aan de wijziging van de statuten en het huishoudelijk reglement. Daarmee stemden ze voor toetreden tot Koninklijke Binnenvaart Nederland. Dat is de beoogde fusievereniging van Koninklijke BLN- Schuttevaer en Centraal Bureau Rijn- en Binnenvaart samen verder.

De bijzondere ledenvergadering vond digitaal plaats. 94,4 procent van de leden stemde voor. Tijdens de anderhalf uur durende CBOB-vergadering onder leiding van voorzitter Marco Oosterwijk spraken de leden zich positief uit.

Hij zegt: “Ik ben heel content met het grote percentage voorstemmers. In de achterliggende periode heeft een zorgvuldig proces plaatsgevonden wat heeft bijgedragen aan de uitkomst van vandaag.”

Koninklijke Binnenvaart Nederland

De Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart is nu al een ledengroep van BLN-Schuttevaer. Op 7 maart is er een buitengewone algemene ledenvergadering waarop een andere ledengroep, Koninklijke Schippers Vereniging Schuttevaer, stemt over deelname aan de nieuwe fusievereniging. Vervolgens vergaderen op 11 maart de leden van BLN-Schuttevaer en het Centraal Bureau Rijn- en Binnenvaart over het fusievoorstel. Het doel is dat met KBN een krachtige en toekomstbestendige binnenvaartbrancheorganisatie ontstaat.

 

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -