- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBuitenhuizerbrug is hersteld: bediening nog wel op aanvraag

Buitenhuizerbrug is hersteld: bediening nog wel op aanvraag

- Advertentie -

Delen

Wegens een storing werd de Buitenhuizerbrug over het Zijkanaal C ongeveer een half jaar alleen op woensdag en op aanvraag bediend. Het probleem is inmiddels opgelost en het bedieningsregime wordt aangepast, meldt Rijkswaterstaat.

Van zaterdag 10 februari tot en met woensdag 27 maart kunnen vaarweggebruikers een opening aanvragen voor maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. Dat kan vanaf een week tot 24 uur van tevoren via het webformulier op Beterbediend.rws.nl.

Vaarseizoen

Vanaf donderdag 28 maart wordt de brug volgens het reguliere bedienregime voor het vaarseizoen bediend. Er is dan geen aanvraag meer nodig, want de brug wordt op alle dagen van de week tussen 9.00 en 23.00 uur bediend als schepen zich bij de brug melden via de meldknop of marifoonkanaal 18.

Rijkswaterstaat adviseert vaarweggebruikers om rekening te houden met werkzaamheden aan andere bruggen op de Staandemastroute. Zoals de Schipholbrug en bruggen die in beheer zijn van gemeenten of Provincie Noord-Holland, zoals de Schouwbroekerbrug, de Catharijnebrug en de Cruquiusbrug.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -