- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBouw Amsterdam Logistic Cityhub gestart

Bouw Amsterdam Logistic Cityhub gestart

- Advertentie -

Delen

Op vrijdag 30 april is de eerste paal geslagen voor Amsterdam Logistic Cityhub. Hiermee is de bouw van Nederlands eerste XXL logistieke stadshub met meerdere verdiepingen officieel van start gegaan. Bouwbedrijf Vrolijk is verantwoordelijk voor de realisatie.

Amsterdam Logistic Cityhub is naar verwachting in het laatste kwartaal van 2022 volledig operationeel. Wim Beelen, ondernemer en bedenker van de vernieuwende last mile-plossing zegt: “Dit is een moment waar we erg naar uitgekeken hebben. Mijn visie wordt nu werkelijkheid. Elke millimeter is uitgedacht. Bedrijven van de toekomst hebben hier alle ruimte om te groeien op manieren die niet eerder mogelijk waren. Ik ben ontzettend trots.”

Snelle en schone logistiek

De stadshub maakt snelle, schone logistiek mogelijk van en naar Amsterdam en is met name bedoeld voor de e-commerce sector en pakketdiensten. Ook biedt het een uitkomst voor partijen in de bouw en detailhandel. Amsterdam Logistic Cityhub is ontworpen om de stedelijke last mile te verkorten en iets te doen aan de toenemende drukte en het gebrek aan ruimte in en rondom de hoofdstad.

Emissievrij transport

Met meer dan 220.000 m2 opslag en de strategische locatie aan het Noordzeekanaal en de ringweg A10, biedt de stadshub ruimte voor nieuwe vormen van 100 procent emissievrij transport over land en water.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -