- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDolderman bestelt 27 keerkoppelingen bij ADS van STIGT

Dolderman bestelt 27 keerkoppelingen bij ADS van STIGT

- Advertentie -

Delen

Dolderman heeft 27 Masson Marine-keerkoppelingen besteld bij ADS van STIGT. Deze grote order onderstreept de goede samenwerking voor zowel nieuwbouwprojecten als hermotoriseringen. Op Europort 2023 is de opdracht bekrachtigd tussen Dirk-Jan Bezemer van Dolderman en Fred Duel van ADS van STIGT. Daarbij was ook directeur Anne Loir van Masson Marine aanwezig.

“Wij zijn uitermate blij dat Dolderman ons wederom het vertrouwen heeft gegeven om hen te ondersteunen in het realiseren van hun nieuwbouw- en retrofitprojecten”, zei Fred Duel, Key Account Manager bij ADS van STIGT.

ADS van STIGT, opgericht in 1970 en onderdeel van de Stokvis Groep, is gespecialiseerd in aandrijftechnieken voor scheepvaart, industrie en offshore. Naast keerkoppelingen en tandwielkasten levert het bedrijf uit Gorinchem ook planetaire tandwielkasten, pompverdeelkasten, bedieningssystemen en sensoren aan binnenvaart, zeevaart, baggerij, marine en jachtbouw.

Cat-motorenrange

“De keuze voor Masson en ADS van STIGT is gebaseerd op de decennialange samenwerking die wij met hen hebben. En natuurlijk spelen ook de goede prijs-/kwaliteitverhouding, levertijd en de prima service die wordt verleend mee”, aldus Doldermans salesmanager Dirk-Jan Bezemer. “Ze sluiten goed aan op de Cat-motorenrange die wij in de diverse projecten toepassen en passen direct op de fundatie, zonder aanpassingen aan de casco’s.”

De opdracht behelst vier verschillende typen Masson-keerkoppelingen: W3100, W4250, W4400 en W17000. Ze zorgen voor verschillende reducties en zullen worden ingebouwd in dubbelschroefsschepen. De eerste leveringen staan gepland voor begin 2024, de laatste in 2025.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -