- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsLust voor het oog (van de maritieme kenner)

Lust voor het oog (van de maritieme kenner)

- Advertentie -

Delen

Bijna veertig jaar inmiddels vliegt Herman IJsseling vanaf vliegveld Texel uit om luchtfoto’s te maken van schepen. En de eigenaar van Flying Focus is still going strong. Ook dit jaar vloog hij bijna dagelijks boven de Noordzee, het Waddengebied en Nederland. En soms maakte IJsseling meerdaagse vluchten naar elders in Europa.

Ongeëvenaard

Die vluchten leveren een schat aan foto’s op, die elk jaar weer ongeëvenaarde themakalenders opleveren. Ze zijn een lust voor het oog, zeker voor liefhebbers en kenners uit de maritieme sector.

Die voor 2024 zijn onlangs verschenen: de Visserij-, Wadden-, Texel-, Zeilen- en KNRM-kalender met Nederlands als hoofdtaal en de Shipping-, Lighthouse- en Storm-calendar met Engels als hoofdtaal. Nieuw dit jaar is de Duitstalige Maritim-kalender met – hoe kan het ook anders – foto’s uit de Duitse maritieme wereld.

Bestellen

Alle kalenders zijn 34,5 x 49,5 centimeter groot en tellen twaalf maandbladen. De winkelprijs is 22,50 euro. Aanschaf van vijf of meer exemplaren levert korting op.

Bel voor informatie over verkooppunten of bestellingen naar Flying Focus: 0653 40 57 51. Bestellen via de webshop op de website kan ook: www.flyingfocus.nl.

Nieuw dit jaar is de Duitstalige Maritim-kalender. (foto Flying Focus)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -