- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws‘Blues Cruise’ vaart dit jaar als ‘Blues Waves’

‘Blues Cruise’ vaart dit jaar als ‘Blues Waves’

- Advertentie -

Delen

Het Dordtse Big Rivers (dit jaar op 14, 15 en 16 juli) is al jaren een van de succesvolle bluesfestivals in Nederland. Vast onderdeel was altijd de Blues Cruise. Dit jaar is die muzikale vaartocht geen onderdeel van het Big Rivers-festival. Om de traditie toch door te zetten heeft organisator Partyservice Nederland in overleg met Rederij Ameland besloten om onder een nieuwe naam verder te gaan: Blues Waves.

Blues Waves, Rolling Down the River… is de nieuwe insteek en op zaterdag 8 juli vaart partyschip De Ameland gewoon over de Dordrechtse wateren. Tijdens deze Blues Waves Cruise kunnen de gasten op drie verschillende podia genieten van blues.

Wie een praatje wil maken met de kapitein is welkom in de stuurhut en er is catering aan boord. Oud en vertrouwd, maar toch ook weer nieuw. Een traditioneel avondje uit voor de Dordtse blues-liefhebbers (en voor mensen van buiten de stad).

 

Tickets

De vertrouwde opstapplaats is, zoals voorgaande jaren, de Bomkade 1 (achter Mertz) in Dordrecht. Tickets kosten vanaf 27.50 euro. Inschepen is om 19.00 uur en om 20.00 uur vertrekt De Ameland. De vaartocht duurt tot 01.00 uur. Kijk voor meer informatie en om tickets te kopen op www.blueswaves.nl.

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -