- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMeanderkids: tot de laatste minuut spannend én gezellig

Meanderkids: tot de laatste minuut spannend én gezellig

- Advertentie -

Delen

De vijfde editie van het Meanderkids Voetbaltoernooi had weer alles in zich wat het evenement voor jong en oud, deelnemer en toeschouwer tot een feest maakt: spanning op het veld, gezelligheid langs de lijn, volop eten en drinken, springkussens, cadeautjes, gratis ijsjes en suikerspinnen voor de kinderen… en uitstekend weer. 10 juni was dan ook weer een meer dan geslaagde dag.

De voetbalkwaliteiten lijken steeds verder toe te nemen op de internaten. Misschien was deze keer wel extra hard getraind. Veel ploegen waren aan elkaar gewaagd. Veelzeggend is dat maar liefst vijf van de zeven finales door strafschoppen moesten worden beslist. Hoezo spannend!

 

Penalty’s

In maar liefst vijf van de finales stond een 7-tal van Julia Internaat – waarvan ook het grootste aantal teams meedeed. Maar alleen de jongste equipe, gemengd 6 tot en met 11 jaar, wist de grootste trofee in de categorie te bemachtigen. Inderdaad na penalty’s.

Bij de meisjes van 11 tot en met 15 jaar won De Singel (foto boven) van Julia – na een spannende en eindeloos lijkende strafschoppenserie. Bij de jongens van dezelfde leeftijd ging de eerste plaats naar Maasbracht: De Prinsenvaart won van De Meerpaal (ook na penalty’s).

De oudere jongens uit Capelle (van 15 tot en met 18 jaar) wonnen – ook vanaf de (imaginaire) penaltystip van Julia. De even oude meisjes van De Singel versloegen die van Prinses Margriet Holtenbroek.

De moeders uit Holtenbroek versloegen in de finale (en na strafschoppen) hun collega’s van Julia. Bij de vaders lieten de sponsors er geen twijfel over bestaan; die wonnen in de reguliere tijd van Julia.

 

Poedelpechprijs

De allerkleinste trofee was voor Karel Jan van de Pol – samen met Remy van Neijenhoff, Cor Klein en Jan Willem Visser – al vijf jaar organisator. Hij kreeg de poedelpechprijs, omdat hij tijdens een wedstrijd met De Meerpaal zijn knie dermate ernstig blesseerde dat hij naar het ziekenhuis moest en op krukken terugkeerde.

 

 

Winnaars in de categorie gemengd 6 t/m 11 jaar: Julia Internaat.
Winnaars jongens 11 t/m 15 jaar: De Pinsenvaart.
Eerste plaats meisjes 15 t/m 18 jaar: De Singel.
De beste jongens 15 t/m 18 jaar: De Meerpaal.
Bij de vaders won het sponsorteam.
De moeders van Prinses Margriet Holtenbroek werden eerste.

 

Spanning tot de laatste minuut:

 

Er was ook buiten het veld van alles te doen voor de kinderen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezelligheid langs de lijn en op het horecaplein: 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -