Autena introduceert ‘Grenzeloos internet’ en grote bundels

0

Vanaf 15 juni 2017 mogen telecomproviders geen roamingkosten meer in rekening brengen in andere EU-landen. Nu al introduceert Autena Marine voor de binnenvaart een roamingvrij internetabonnement met grenzeloze 4G-toegang aan boord in combinatie metongekend grote internetbundels: van 50 tot 200 Gb per maand.

Autena lanceert het nieuwe abonnement tijdens de Telematicadag 2016, die morgen (donderdag 29 december) in Nijmegen plaatsvindt. Het in de binnenvaart gespecialiseerde bedrijf licht de achtergrond toe: “De vraag naar internet aan boord wordt steeds groter, niet alleen voor privé doeleinden, maar ook voor het updaten van software en het uitwisselen van data. Binnenvaartondernemers lopen daardoor steeds vaker aan tegen de beperkingen van de op dit moment verkrijgbare internetbundels van 5 Gb tot 10 Gb. Deze voldoen steeds vaker niet meer voor het mobiele kantoor aan boord.”

 

Eenvoudiger en goedkoper

De grote bundels van Autena maken daar een einde aan. Ook is het vanwege het verdwijnen van de roamingkosten in het nieuwe abonnement niet langer nodig aan de grens te wisselen van SIM-kaarten. Dat maakt het internetten aan boord eenvoudiger en goedkoper.

Grenzeloos internet biedt toegang in alle EU-landen, inclusief IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland. Het abonnement kent geen meerjarige abonnementsduur; de opzegtermijn is één maand. Ook zijn er geen aansluitkosten of andere eenmalige kosten.

 

140 uur Netflix kijken

Met het nieuwe grenzeloos abonnement krijgt de binnenvaartondernemer in heel Europa internettoegang via de snelste mobiele 4G-netwerken van gerenommeerde netwerken, zoals dat van KPN. Er is keuze uit  internetbundels van 50 Gb (100 euro), 100 Gb (175 euro) en 200 Gb (325 euro) per maand.

100 Gb is voldoende om 140 uur Netflix, RTL XL of Uitzending Gemist te kijken. Of bijna 2.400 uur muziek te streamen via bijvoorbeeld Spotify, meer dan 1.000 keer per dag Facebook te checken. 400.000 minuten bellen met WhatsApp kan ook. (Dat is veel meer dan er in één maand zitten.)

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.